berkenan yang lain...datang pinang yang lain

mendapatkan result yang cemerlang pun sebenarnya masih belum menjamin hidup seseorang.Contohnya ana, meskipun bolehla dikatakan best student tetapi masih belum terjamin lagi boleh further dalam bidang yang dikehendaki.

setakat ini ana telah dilamar oleh Matriks Tangkak Johor dan keputusan upu semalam telah menunjukkan kekecewaannya kepada ana kerana telah mengumumkan ana diterima untuk further dalam bidang asasi Bahasa Inggeris...mulanya rasa sungguh tertipu...kerana 4 pilihan yang pertama ana ana senaranikan medicine,dentistry,pharmacy n sains hayat......bi pun di pilihan yang ke 6 ...namun kuasa Allah mengatasi segalanya.....

so sekarang ini adalah...masa untuk berusaha untuk istikharah dan memohon pertolongan Allah. Mungkin inilah balasan Allah kepada diri ana yang penuh dosa dan lumpur maksiat ini.....

3 comments:

Quantum''s World said...

moga selalu dalam petunjuk ALLAH
~nur2dihat

SERVANT said...

Salam akh. English course? that's great..! Adding more English expert to Haluan community..May Allah help you to make the best choice..

MASTERMATH said...

salam,skrg nak lanjut kat mane lak...
lain mcm bunyinyer...Yg ana dengar anta nk g uia kot...x tau la...mungkin ana clap dengar lg..

About Me

My photo
19 year old guy moderately looking person friendly and moderate nice,talkative and like to laugh always.Is very pleased with everyone who wants to talk and to make friends with him.Quite naughty but polite,shy but cheerful.May Allah bless anyone visiting this page.InsyaAllah

jom emel saya !

initial ME 2

initial ME 2
patah tumbuh hilang berganti..thanks Allah to Cik Ha n Family
pingbox-

Bersama - Devotees
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot

Visit Pewaris.Net
SahabatMusleemSahabatMusleem

ritma Ilahi

palestin dan Kita

blogger united

jom undi

Pewaris.Net's Top Blogs

komuniti PERUBATAN

kau di dalam bayanganku

aku tersenyum dalam gembiramu
kau menangis di celah kedukaanku
kala ku bermimpi di siang hari
kau hadir bila malam meniti
kita menyanyi di setiap langkah kaki
kita menyanyi pada baris alunan nurani

tapi aku tidak nampak
pada tanganmu yang bergerak
aku tidak lihat
pada senyumanmu yang tersurat
aku tidak merasa
pada jiwamu yang selalu bersama

hingga kini
aku karam dalam lautan emosiku
terpukul dengan gelombang melankoliku
di tengah arus tsunami hati
yang bergelojak tinggi
yang ku nanti kapal menyelamat
hanya aral harapan yang berselirat

ku ingin kau disampingku selalu
ku mahu mimpi kau dan aku bersatu
tapi mana mungkin impian terlaksana
belum pasti harapan menjadi nyata
bisakah gagak dan merpati
terbang sebelah menyebelah
tak mungkin berdiri sama tinggi
duduk pula sama rendah

namun hatimu bukan palsu
dan jiwaku bukan boneka baldu
disaat aku terus mimpikanmu
akan ku terus mencintaimu
akan ku selalu merinduimu
akan ku sentiasa menyayangimu
meskipun sejak dari mula ku tahu
kau hanya di dalam bayanganku

My Blog List

twittering

Followers